beszámoló

A Szervezeti kultúra kutatás és fejlesztés tárgyról készített - remélhetőleg - heti rendszerességű beszámoló-blog. Sajátélmény, tanulás és tanulságok!

Friss topikok

Linkblog

november 27.

2007.12.07. 00:08 - datolyalma

Az órai prezentációk nagyon érdekesek voltak, abból a szempontból is, hogy közben Alinával azon gondolkodtunk, mit lehetne beleépíteni a sajátunkéba (ami persze nem volt még készen...). Ez új dolog volt, mert a múltkor mi voltunk a legelső prezentálók, úgyhogy nem tudtunk a többiek munkájára támaszkodni. Így a fényképeket, a szervezetábrákat és az interjúidézeteket beépítettük a saját előadásunkba, örömmel konstatáltuk viszont, hogy mi már eleve a beadandóban is összeraktuk a különböző módszerekkel szerzett infókat, úgyohgy ezt a prezibe is könnyen be tudtuk illeszteni, nem kellett semmit korrigálni.
Aztán péntek délután összeraktuk a prezit, most kivételesen a Tandem kávézóban, ami jó helyváltoztatás volt, mégiscsak más hangulatú egy kávézóban dolgozni,mint az egyetem folyosóján. Ismét sikerült nagyon hatékonyan dolgoznunk: 2 és fél óra alatt kiválasztottuk, hogy melyik témákról akarunk beszélni is - mert ha mindent elmondtunk volna, sose lett volna vége az előadásnak - és megcsináltuk a prezi nagy részét, a többit pedig felosztottuk (így az interjú részletek keresését én csináltam, az ábrákat Gergő és Alina, stb.)
Aztán hétfőn még véglegesítettünk mindent, összeraktuk az egészet, és megbeszéltük, hogy ki miről fog beszélni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása