beszámoló

A Szervezeti kultúra kutatás és fejlesztés tárgyról készített - remélhetőleg - heti rendszerességű beszámoló-blog. Sajátélmény, tanulás és tanulságok!

Friss topikok

Linkblog

október 23

2007.11.12. 15:37 - datolyalma

Ezen a héten nem volt óra a nemzeti ünnep miatt. Mi viszont sokat dolgoztunk a prezentáción. Háromszor találkoztunk a héten, először, hogy valami általános képet kapjunk a kérdőívek eredményeiről és felosszuk a teendőket - erre az alkalomra Eszter bevitte egy Excel file-ba a válaszokat, én meg vázlatos fordítást készítettem a kiértékelésről, amit elmagyaráztam a többieknek. Beláttuk, hogy nem tudunk nagyon sokat tenni öten egyszerre, ezért mindenki megkapott egy-két kérdést elemzésre és rajzolásra is. Megbeszéltük, hogy szerdáig (mert ez még a 23-i hét előtti pénteken volt) mindenki megírja a maga részét, a bevezetőből is. Nagyon kellemes meglepetésemre kedd estére már mindenki megírta és elküldte a többieknek a saját részét! Így pénteken (mert közben többen számvitelből írtak negyedévest, ezért a csütörtöki találkozót átraktuk péntekre) már érdemben tudtuk szerkeszteni és javítani az írásunkat. Ekkor meg is beszéltük, hogy milyen hatékonyan és mégis jó hangulatban tudunk együtt dolgozni, ami tényleg teljesen így van - mindenkire odafigyelünk, és mindenki lelkes és motivált is, ki akarja venni a részét a munkából, de mégsem törekszik arra, hogy mindig neki legyen igaza, és ezen kívül még pontosak is vaguynk a határidőkben, találkozókban. Szerintem ez nagyon ritka és jó dolog a csoportmunkánál!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása